Το φάσμα των δραστηριοτήτων της επιχείρησης είναι μεγάλο με κύριες ασχολίες την κατασκευή νέων φέρυ μπόουτ, μονόπορτων ή δίπορτων, ρυμουλκών και επιβατικών σκαφών.

Σε αυτά τα σκαφη πραγματοποιούνται κατασκευές αξονικών συστημάτων, συστήματα διεύθυνσης, βιντζιών, αλυσίδων και συρμάτων, καταπελτών με υδραυλικά συστήματα και τοποθετήσεις ελικοπηδαλίων.

H επιχείρηση πραγματοποιεί επισκευές ελικοπηδαλίων αφου συνεργάζεται στενά με την VETH Motoren Ολλανδιας και την Ξανθης SE.

α) Πραγματοποιούνται αντικαταστάσεις κυρίων μηχανών σε σκάφη, επιθεωρήσεις σε τελικούς άξονες και πηδάλια, βίντζια κλπ. Το φάσμα των σκαφών μεγαλώνει σε αυτή την περίπτωση αφου δραστηριοποιούμαστε και στον χώρο των κότερων, εφόσον υπάρχει συνεργασία με την »ΕΚΚΑ Ελλάς».

β) Πραγματοποιούνται επιπλέον επισκευές πετρελαιομηχανών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη ή για πρόωση μέχρι 600ΗΡ.

γ) Υπάρχει μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων, καινούργιων και ανακατασκευσμένων αντλιών νερού [KSB, Crouwnfos κλπ] οι οποίες μπορουν να πουληθούν και με νέα ηλεκτρικά μοτέρ.

Διάφορα σκάφη  που έχουμε κατασκευάσει :

Δίπορτα

ΑΙΑΚΟΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ, ΜΑΤΟΥΛΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ 2, ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ 3

Μονόπορτα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Δ, ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΟΥ 2, ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΟΥ 3, ΒΑΣΟΣ Κ

ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΑΝΤΑΝΑΣΑ

Κλειστά Μονόπορτα

ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ρυμουλκά

ΕΚΤΟΡΑΣ, HUTA 608, HUTA1208